Πριν λίγες ώρες, αναλάμβανε χρέη team manager στον Προμηθέα Πατρών, αποτελώντας μέρος του νέου επιτελείου των Αχαιών, εν όψει της σεζόν που θα τους βρει στην Basket League, αλλά το γεγονός αυτό δεν πρόκειται να τον «εμποδίσει» από το να παραμείνει κοντά στην ομάδα της πόλης του, το σύλλογο της καρδιάς του. Ο Σταύρος Δανιήλ θα συνεχίσει να προσφέρει πολύπλευρα στον ΚΑΟΚ, με την εμπειρία που διαθέτει πια ως παίκτης και ως παράγοντας, στεκόμενος στην νέα προσπάθεια των Κορινθίων στη Γ’ Εθνική. 

Ο αρχηγός της ομάδας, αποτελεί ουσιαστικά ένα «τοτέμ» της ιδίας και του κορινθιακού μπάσκετ, με τη διοίκηση να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη έναν χρόνο.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΚΑΟ Κορίνθου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΔΑΝΙΗΛ ΣΤΑΥΡΟ, ο οποίος θα ενισχύσει για ακόμα μια χρόνια με τον ζήλο και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει την ομάδα της πόλης του. Ευχόμαστε στον Σταύρο καλή αθλητική χρονιά, υγεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με την ομάδα μας».