Συνεχή βήματα προόδου κάνει ο Λοκρός Αταλάντης, ο οποίος με έξυπνες κινήσεις και πολυετές πλάνο σταθεροποιήθηκε και καθιερώθηκε στις εθνικές κατηγορίες, με αποτέλεσμα πλέον να κοιτάζει ακόμα πιο ψηλά. Πόσο; Η τελευταία του προσθήκη μαρτυρά πολλά!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Basketblog, ο Μάρκος Ψάλτου βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα της Στερεάς Ελλάδας, έχει επέλθει η προφορική συμφωνία πριν από μερικές ώρες και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές για να επισημοποιηθεί ο σημαντικός αυτός “γάμος”!

Ο Λοκρός έχει τον πήχη ψηλά και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Ετοιμάζεται, λοιπόν, να βάλει στη μηχανή του έναν σέντερ, που προσφέρει αξιοπιστία, δύναμη και πολύπλευρη συνεισφορά σε όλους τους τομείς. Η εμπειρία του είναι εντυπωσιακή και το κυριότερο μετράει έξι συνεχόμενες ανόδους από τη Γ’ στη Β’ Εθνική κατηγορία και μάλιστα με διαφορετικές ομάδες (Οίακας Ναυπλίου, Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου, Α.Ε. Λάρισας, Άργος Ορεστικό, Ιωνικός Λαμίας x2). Το συγκρότημα της Αταλάντης φιλοδοξεί να γίνει η έβδομη ομάδα που θα γευτεί το νέκταρ της επιτυχίας με τον “μπαρουτοκαπνισμένο” άσσο στο ρόστερ της.

Στα 34 του χρόνια, ο Ελληνοσέρβος, παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει ύψος 2,02μ και πέραν της θέσης “5”, μπορεί να προσφέρει πολλά και στο “4”.