Όντας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και με πέντε (5) αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, το Χαλάνδρι είναι υποχρεωμένο να κυνηγήσει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η ομάδα του Αργύρη Καρούτζου βρίσκεται στο κόλπο της σωτηρίας και, αν αναλογιστούμε το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών, έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Για να τα καταφέρει, όμως, θα πρέπει να επιδείξει αγωνιστική σταθερότητα και να κάνει μία (ή δύο) υπερβάσεις. Καταρχάς, θεωρείται δεδομένο πως οι “κόκκινοι” θα κερδίσουν τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιονίκη (18η αγωνιστική) και Ποσειδώνα (22η αγωνιστική), οι οποίοι βρίσκονται ήδη στις τοπικές κατηγορίες.

Παράλληλα, όμως, οι νεοφώτιστοι είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν μία ή δύο υπερβάσεις. Είτε αυτή είναι στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Αγρίνιο, είτε στη δοκιμασία στην έδρα της Ζακύνθού.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Αργύρη Καρούτζου καλείται να κάνει μικρές υπερβάσεις μέχρι το φινάλε της σεζόν για να παραμείνει στην κατηγορία. Αν και, όπως έχει δείξει μέχρις στιγμής, τα πηγαίνει καλύτερα όταν έχει τον τίτλο του αουτσάιντερ…