Παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να παραμείνει και για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο στον κόσμο της Β’ Εθνικής, ο Αργοναύτης Τρίγλιας/Ραφήνας προχώρησε στην επίσημη ανανέωση οκτώ διαφορετικών παικτών από τον περσινό του κορμί για την επιστροφή του στην τέταρτη τη τάξει εθνική λίγκα.

Ο λόγος φυσικά για τις παραμονές των Χρήστου Σβάρνα, Γιάννη Ζακυνθινού, Ορέστη Λίτσου, Παύλου Γεραμάνη, Λεωνίδα Μητσάκη, Χρήστου Κορομηλιά, Δημήτρη Παλατζά και Γιώργου Ντούσια.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«8 ανανεώσεις για τον Αργοναύτη!!

Ο Α.Ο. Αργοναυτης Ραφήνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις ανανεώσεις των αρχηγών Χρήστου Σβάρνα και Γιάννη Ζακυνθινού, καθώς και του έμπειρου σκόρερ Ορέστη Λίτσο.
Επίσης στην ομάδα μας θα αγωνίζονται και την επόμενη χρόνια οι Παύλος Γεραμάνης, Λεωνίδας Μητσάκης, Χρήστος Κορομηλιας, Δημήτρης Παλατζάς και Γιώργος Ντουσιας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σβάρνα:

«Αυτή θα είναι η 6η χρόνια που θα βρίσκομαι στον Αργοναύτη.
Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ομάδας που συνεχίζουν να με εμπιστεύονται. Εύχομαι να έχουμε υγεία αλλά και μια ανταγωνιστική σεζόν!!».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζακυνθινού:

«Χαρούμενος που η επόμενη χρονιά θα με βρει στον Αργοναύτη. Η συνεργασία με την ομάδα είναι σε άριστο επίπεδο και δεν χρειάστηκε αρκετή ώρα για να δώσουμε τα χέρια!
Τους ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία!».