Με τον Αετό Βέροιας να έχει εξασφαλίσει την παραμονή του τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και να μην κυνηγά κάτι παραπάνω το ματς κόντρα στα Γιαννιτσά αποτελεί τυπική διαδικασία. Έτσι η ομάδα της Βέροιας ανακοίνωσε πως για την είσοδο στο προσεχές παιχνίδι στο “Δημήτρης Βικέλας” δεν θα χρειαστεί κάποιο αντίτιμο, με στόχο να μαζευτεί όσος περισσότερος κόσμος γίνεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αετών: 

Μετά την εκτός έδρας νίκη των Αετών Βέροιας στη Φλώρινα, επισφραγίστηκε η παραμονή της ομάδας στη Γ Εθνική, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Μπορεί ο στόχος αρχικά να ήταν διαφορετικός, ωστόσο τα πολλά προβλήματα που προέκυψαν, είτε λόγω τραυματισμών και covid-19 είτε ανακατατάξεων σε τεχνικό team και αγωνιστικό τμήμα, δεν επέτρεψαν στους Αετούς να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο.

«Κάθε εμπόδιο σε καλό» όμως λέει το γνωμικό και άπαντες στην ομάδα έμαθαν από τα λάθη τους και θα είναι σοφότεροι τη νέα σεζόν.

Την Κυριακή 27/3 και ώρα 17.00 οι φίλοι της ομάδας αλλά και του μπάσκετ γενικότερα, θα έχουν την ευκαιρία να εισέλθουν ΔΩΡΕΑΝ στο κλειστό του ΔΑΚ «Βικέλας» για την αναμέτρηση με τους Ικάρους Γιαννιτσών και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παικτών που τα έδωσαν όλα τη φετινή σεζόν.

Αυτό είναι το προτελευταίο εντός έδρας παιχνίδι των Αετών, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με την Καστοριά.

Η διοίκηση της ομάδας απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να σπεύσει την Κυριακή στο ΔΑΚ «Βικέλας» και να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι με την ομάδα των Γιαννιτσών.

Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να δώσουν το παρών, η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του καναλιού του GnomiNews