Απίστευτη ταλαιπωρία για την ομάδα της Γέρας! Ενώ το πλοίο που τους μετέφερε από τη Μυτιλήνη στην Αθήνα απέπλευσε κανονικά από το λιμάνι, λόγω της απίστευτης κακοκαιρίας  και των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στη χώρα, αναγκάστηκε να προσδέσει στο λιμάνι της Χίου.

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα της Γέρας και στον Ιωνικό Νίκαιας, είχε οριστεί για τις 12.00, ,όμως  ανεβλήθη για να ακουστεί το πρώτο σφύριγμα, τελικά, στις 18.00. Και αυτό γιατί οι ταλαιπωρημένοι ταξιδιώτες, κατάφεραν να αποπλεύσουν από το λιμάνι της Χίου στις έξι το πρωί και αναμένεται η άφιξή τους στο λιμάνι του Πειραιά στις 14.30.

Η κινητοποίηση των ανθρώπων της ομάδας του Παπάδου, μαζί με τους παράγοντες της Τοπικής Επιτροπής Λέσβου και της Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ήταν άμεση και σήμερα το πρωί είχαμε την ανακοίνωση της αλλαγής ώρας.

Τα ψυχικά αποθέματα των παικτών και του προπονητή της Γέρας, θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλα για να αντιμετωπίσουν τον Γολγοθά που έχουν μπροστά τους, αφού, θα μεταβούν απευθείας στο γήπεδο μετά την άφιξή τους στον Πειραιά, θα αγωνιστούν και στη συνέχεια, για άλλη μια φορά, θα πρέπει να “τρέξουν” στο λιμάνι για να ταξιδέψουν και πάλι για τη Μυτιλήνη, γιατί το καράβι τους αναχωρεί στις  09.00 το βράδυ!