Με τον 20χρονο γκαρντ (1.90 μέτρα) Εφέ Ζεκιριέ αναμένεται να ενισχυθεί η ΑΕ Καναλακίου μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής, όπως έγινε γνωστό και με τη βούλα το μεσημέρι της Κυριακής (8/1).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Καναλακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια πολλά υποσχόμενη μεταγραφή με τον 20χρονο point guard – shooting guard με ύψος 1.90μ Εφέ Ζεκιριέ.

Ο Εφέ ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες Α.Ε. Κομοτηνής και σε ηλικία 15 ετών κατέγραψε την πρώτη συμμετοχή σε πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής.

Την σεζόν 2017-2018 πήρε την πρώτη του μεταγραφή στην ιστορική ΧΑΝΘ και μετά από ένα χρόνο πήρε σπουδαία μεταγραφή μετακομίζοντας στη Τόφας της Τουρκίας (2018-2020) αγωνιζόμενος στις κατηγορίες U18 και U21 όπου στη κατηγορία U18 κατέλαβε την 3η θέση στο Παν Τουρκικό Πρωτάθλημα.

Τον Δεκέμβριο του 2019 συμμετείχε στο Adidas Next Generation Tournament στην Βαλένθια της Ισπανίας όπου τέθηκε αντιμέτωπος με το αύριο του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ.

Την σεζόν 2020-2021 πήρε μεταγραφή στην Δόξα Λευκάδας αλλά δεν αγωνίστηκε λόγω διακοπής του πρωταθλήματος, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Β΄ Εθνική με τα χρώματα του ΓΑΣ Κομοτηνής.

Επίσης έχει κληθεί στα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδος παίδων – παμπαίδων.

Εφέ καλός ήρθες στην ομάδα μας!!