Τις πρώτες τους μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της επόμενης χρονιάς στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ ανακοίνωσαν οι Αετοί Βέροιας. Η αρχή έγινε με τους Δημήτρη Γιαμπατζίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο. Ο Γιαμπατζίδης (1998) έπαιζε τα τελευταία δύο χρόνια στον στον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, ενώ ο Παπαδόπουλος (1997) προέρχεται από τους Ίκαρους Γιαννιτσών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις δύο πρώτες τους μεταγραφές ανακοινώνουν οι Αετοί Βέροιας. Ο λόγος για τους Δημήτρη Γιαμπατζίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο, οι οποίοι αποτελούν επιλογές του προπονητή, Ανδρέα Οκλαλιώτη.

Ο πρώτος είναι 24 ετών (1998) guard, που αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, όντας μάλιστα μέλος του τεχνικού team της Ακαδημίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στον Λαγκαδά για χάρη του τοπικού Ερμή. Εκεί, αναδείχτηκε πρωταθλητής ΕΚΑΣΘ με την ομάδα U20. Την επόμενη σεζόν, αγωνίστηκε στην γενέτειρα πόλη του το Πολύκαστρο, με την φανέλα του Ευάθλου (Γ’ Εθνική), και πριν τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, φόρεσε για έναν χρόνο τη φανέλα του συντοπίτη, Άθλου.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι 25 ετών (1997) guard, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στους Ικάρους Γιαννιτσών. Ξεχωρίζει για τις αμυντικές του επιδόσεις αλλά και το πάθος στο παιχνίδι του. Προέρχεται από τα «σπλάχνα» του ιστορικού Αίαντα Ευόσμου, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί σε Χαλκηδόνα (Γ Εθνική) και Όλυμπο Κορδελιού.

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας καλωσορίζει τα νέα μέλος της οικογένειας της και τους ευχόμαστε να έχουν μια σεζόν γεμάτη ενέργεια, υγεία και επιτυχίες, προσωπικές και ομαδικές!».