Η Αγία Βαρβάρα Καβάλας συνεχίζει τις ανανεώσεις από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο κι υπό αυτό το πρίσμα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέργιο Πρασίνη (2002, 2,03μ), ο οποίος θα της δώσει ποιότητα στην γραμμή των ψηλών ενόψει της νέας χρονιάς που θα βρει την ομάδα στην Γ’ Εθνική. Τέλος υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός άσος ήταν και μέλος της έτερης ομάδας της πόλης της ΕΚ Καβάλας όταν αυτή αγωνιζόταν στην Elite League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στέργιος Πρασίνης για τη φανέλα με το Νο 15!!!
Ανανεώνουμε τη συνεργασία μας με τον πύργο της ομάδας μας Στέργιο Πρασίνη!!! Ο Στέργιος προέρχεται από την ακαδημία της Ε.Κ. Καβάλας και αγωνίστηκε στην ομάδα μας για πρώτη φορά τη σεζόν 2019-2020, με ιδιαίτερη επιτυχία. Τις δύο επόμενες χρονιές αγωνίστηκε στην Ε.Κ. Καβάλας στην Α2 Εθνική κατηγορία και πέρυσι επέστρεψε για να οδηγήσει την ομάδα μας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ και στην άνοδο στην National League 2. Με ύψος 2.03μ αποτελεί τον πυλώνα της ομάδας μας στην θέση των Centers και με την προσωπικότητα, τη δύναμη του και την έφεση στο ριμπάουντ θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στην πρόκληση του νέου πρωταθλήματος.
Στέργιο σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις όλους τους προσωπικούς στόχους και να πανηγυρίσεις με την ομάδα μας νέες επιτυχίες!!!