Την προσπάθεια ενίσχυσής του εν όψει του δεύτερου γύρου της φετινής σεζόν συνεχίζει ο Αιολικός, με την ομάδα της Μυτιλήνης να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του all around γκαρντ Στέφανου Βαλιώτη -σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr.

Ο νεαρός γκαρντ (21 ετών, 2.00 μέτρα) είναι ένας από τους πλέον ποιοτικούς παίκτες της ηλικίας και της θέσης του, καθότι έχει την ευχέρεια εν ολίγοις να κάνει τα πάντοτε μέσα στο παρκέ σε άμυνα και επίθεση, αγγίζοντας ακόμα και τις παρυφές του τριπλ νταμπλ -όσο και αν αυτό δε μπορεί να φανεί στη… φτωχή στατιστική υπηρεσία των εθνικών κατηγοριών.

Μέχρι πρότινος, ο Βαλιώτης αγωνιζόταν στην Κυπαρισσία με τα χρώματα του τοπικού Δίωνα στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής -εκεί όπου πρόλαβε να αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους παίκτες ενός γεμάτου ρόστερ μετρώντας 69 πόντους μέχρι και το διάλειμμα των Χριστουγέννων.

Συνολικά δε αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως έχει περάσει κατά σειρά Ολυμπιάδα Παπάγου, ΑΣ Παπάγου, Δούκα, Παλαιό Φάληρο, Πανιώνιο και Μελίσσια -με τον Αιολικό του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής να είναι, όπως όλα δείχνουν, το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα του φέρελπι γκαρντ.