Και μαθηματικά κατέλαβε πια την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής ο Αιολικός, ο οποίος μετά την απόφαση του Μανδραϊκού να μην κατέβει στο μεταξύ τους παιχνίδι πήρε το ματς άνευ αγώνα και έκλεισε από τώρα ραντεβού παραμονής στα Playouts -αν η κανονική διάρκεια είχε ολοκληρωθεί- κόντρα στον 10ο Φοίνικα Πειραιά, με τον οποίο φέτος μοιράστηκε από μια νίκη  και από μία ήττα.

Απο την άλλη μεριά, η ομάδα της Μάνδρας για δεύτερη φορά φέτος δεν κατάφερε να παραστεί σε αγώνα της τέταρτης τη τάξει εθνικής λίγκας με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί άμεσα στις τοπικές ενώσεις χωρίς συμμετοχή στα Playouts.

Έτσι, είτε η Νίκη Αμαρουσίου είτε η ΑΕ Πικερμίου που θα καταλάβουν την 5η θέση της κατάταξης του γκρουπ θα περάσουν άνευ αγώνα στη δεύτερη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την αδυναμία συμμετοχής του Σωματείου ΓΣ Μανδραϊκός, ο αγώνας ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης-ΓΣ Μανδραϊκός της 02/04/2023 για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (3ος όμιλος), ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης με σκορ 20 – 0.

Επίσης, λόγω του ότι το σωματείο ΓΣ Μανδραϊκός δεν προσήλθε να αγωνισθεί σε δύο αγώνες του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών, εκτός από τους μηδενισμούς υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία (άρθρο 23, παρ. Βδ, Πειθαρχικού Κανονισμού ΕΟΚ), για το λόγο αυτό δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Β’ φάση των play out του Πρωταθλήματος.