Μια βδομάδα μετά την αναβολή στον αγώνα του με την Ένωση Ιλίου, ο ΑΟ Πεύκης έκανε το δικό του ντεμπούτο στον 3ο όμιλο της φετινής Γ Εθνικής στην έδρα της ΓΕ Αγίων Αναργύρων, από την οποία και θα περνούσε εν τέλει με διψήφιες αποστάσεις όντας τρομερός σε κάθε μήκος και πλάτος του παρκέ μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο κύριος λόγος για αυτήν τη νίκη ωστόσο δεν ήταν άλλος από τον Ανδρέα Ζουρμπάκη, με τον νεαρό Κρητικό (21 ετών, 1.90 ύψος, γκαρντ) να βγαίνει μπροστά για το σύνολο του κόουτς Παύλου και να το οδηγεί στο σπάσιμο του ροδιού στο φετινό πρωτάθλημα της τέταρτης τη τάξει εθνικής λίγκας κόντρα στην νεοφώτιστη ομάδα από τον κόσμο της Α ΕΣΚΑ.

Για την ακρίβεια, ο άλλοτε παίκτης του Δειλινού, του Φιλίππου Περιστερίου αλλά και των μικρότερων ηλικιακά τμημάτων της Πεύκης ήταν συναρπαστικός στο ντεμπούτο του με το ανδρικό τμήμα του συλλόγου των βορείων προαστίων γράφοντας 23 πόντους μαζί με έξι εύστοχα τρίποντα.

Σε μια δεύτερη ανάγνωση δε ήταν ο κύριος εκφραστής του 25% ακριβώς των συνολικών πόντων των φιλοξενούμενων στους Άγιους Αναργύρους, ενώ την ίδια στιγμή στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τα χρώματα της Πεύκης μέτρησε το 50% από τα δώδεκα συνολικά εύστοχα μακρινά σουτ της.