Έπειτα από πέντε χρόνια αδιάσπαστης πορείας με τον Πρωτέα Γρεβενών, ο Παναγιώτης Μαλιούρας πήρε την απόφαση να συνεχίσει αλλού την καριέρα του κατά τη φετινή σεζόν -με τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας να εκμεταλλεύεται αυτήν την ευκαιρία και να τον πείθει να μεταβεί στην περιοχή της Καστοριάς. 

Η εν λόγω μεταγραφική κίνηση έγινε γνωστή με κάθε επισημότητα το απόγευμα της Δευτέρας (15/8), με τον έμπειρο σέντερ να βρίσκεται πια στην 7η ομάδα της καριέρας του.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας ο Μαλιούρας!

Ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Καστοριάς ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Μαλιούρα για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο έμπειρος σέντερ τα τελευταία 5 χρόνια αγωνίστηκε στον Πρωτέα Γρεβενών και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ελίμεια, Τρίτωνα Σιάτιστας, Βελβεντό, ΓΣ Σιάτιστας και Ιπποκράτη Κω.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας στην ημέρα της γιορτής του, τον καλωσορίζει και του εύχεται χρόνια πολλά, υγεία και επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων ενόψει της νέας σεζόν!!”.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Αισθάνομαι ενθουσιασμένος για αυτήν την νέα πρόκληση στη καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον coach Ζήση Τζιλίνη και τον γενικό αρχηγό της ομάδας Χάρη Χελά για την εμπιστοσύνη πού μου έδειξαν και εύχομαι να αποτελέσει μέρος μιας επιτυχημένης πορείας τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Τέλος να ευχηθώ μια αγωνιστική χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς”.