Μετά από πολλές συμμετοχές και επιτυχίες με τα χρώματα των μικρότερων ηλικιακά τμημάτων της Νίκης Βόλου, ο Γιάννης Μπάντελης πήρε την απόφαση να μετακομίσει στη γειτονική Ανόρθωση για τη νέα σεζόν στον κόσμο της Γ Εθνικής -όπως έγινε γνωστό μέσω της επίσημης ανακοίνωσης της ίδιας της ομάδας. 

Ο 17χρονος γκαρντ, που προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με το εφηβικό τμήμα της Νίκης Βόλου την οποία και βοήθησε να φτάσει στη 2η θέση σε όλη τη Θεσσαλία αλλά και την 1η στα εδάφη της Μαγνησίας, αναμένεται να αποκτήσει σημαντική προσοχή από την Ανόρθωση, η οποία, θυμίζουμε, ανέβηκε φέτος για πρώτη φορά διαχρονικά στο επίπεδο των Εθνικών Κατηγοριών.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Από την Νίκη Βόλου στην Ανόρθωση… ο νεαρός Γιάννης Μπάντελης.

Συνεχίζει την ενίσχυση της η Ανόρθωση για την παρθενική της εμφάνιση σε εθνική κατηγορία και την φετινή Γ’ εθνική δείχνοντας ότι στοχεύει ψηλά και την νέα σεζόν.

Η ομάδα του Βόλου απέκτησε με υποσχετική τον νεαρό ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή Γιάννη Μπάντελη. Ο 17χρονος Μπάντελης διακρίνεται για το καλό περιφερειακό σουτ και για το δυναμικό του παίξιμο.

Πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής Μαγνησίας και δευτεραθλητής Θεσσαλίας με την εφηβική ομάδα της Νίκης Βόλου, όντας ένας από τους πιο σημαντικούς παίχτες του τμήματος, ενώ πραγματοποίησε και τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας”.