Ο Χαράλαμπος Μουρατίδης είναι ένας από τους παίκτες εκείνους που δε χρειάζονται την παραμικρή σύσταση, καθώς εδώ και χρόνια αποδεικνύει ξανά και ξανά την απαράμιλλη αγάπη του για το μπάσκετ αλλά και την ανυπολόγιστη ταύτισή του με τον κόσμο των εθνικών κατηγοριών. Μάλιστα, πριν από μερικές ώρες, το απόγευμα της Κυριακής (9/10), ο έμπειρος φόργουορντ σταμάτησε στους 33 πόντους κόντρα στην… άτυχη άμυνα της ΚΑΕ Παραμυθιάς, η οποία δε μπορούσε να κάνει τίποτα για να τον περιορίσει με αποτέλεσμα να μη συνδυάσει με νίκη την παρθενική της παρουσία στις Εθνικές Κατηγορίες και δη τη Γ Εθνική.

Το παράξενο στην εν λόγω υπόθεση βέβαια δεν είναι το γεγονός πως ο Μουρατίδης πέτυχε 30+ πόντους και όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας χάρισε στον ΓΑΣ Άμφισσας το πρώτο ροζ φύλλο του στις Εθνικές Κατηγορίες μετά από 26 χρόνια -πώς θα μπορούσε άλλωστε όταν μιλάμε για έναν από τους καλύτερους σκόρερ την τελευταία δεκαετία στα παρκέ της χώρας αλλά και τον κορυφαίο όλων πριν από μερικά χρόνια στη Γ Εθνική- αλλά το γεγονός πως πριν από μερικές ώρες είχε βάλει τα ρούχα του προπονητή για λογαριασμό των Εφήβων του συλλόγου του.

Συγκεκριμένα, στις 8 Οκτωβρίου, μια μέρα δηλαδή πριν από το επίσημο ντεμπούτο του με την αρμάδα από την Άμφισσα, ο βετεράνος φόργουορντ εκτελούσε τα καθήκοντά του ως πρώτος προπονητής του εφηβικού τμήματος (αλλά αυτού των Νέων) του οργανισμού στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ, εκεί όπου τα βρήκε σκούρα κόντρα στα Εκπ. Μπουκάλη, που επικράτησαν εν τέλει με σχετική άνεση με 75-62 χάρις σε ένα ξέσπασμα της τάξης του 21-10 στην 4η και τελευταία περίοδο.

Αυτή μάλιστα ήταν η 4η φορά για φέτος που ο Μουρατίδης οδήγησε τους Εφήβους του ΓΑΣ Άμφισσας στο τοπικό πρωτάθλημα και προς το παρόν μετράει μια νίκη αλλά και τρεις ήττες. Η μοναδική επιτυχία της ομάδας έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα, στις 2 Οκτωβρίου, όταν κέρδισε τον Πρωτέα Λαμίας με 60-59 στο πλαίσιο της 3ης στροφής της λίγκας.

Μέχρι και το πέρας της Α’ Φάσης της λίγκας και την έναρξη της Β’ Φάσης που περιλαμβάνει τα νοκ άουτ, ο ΓΑΣ Άμφισσας θα κληθεί να δώσει ακόμα έξι παιχνίδια μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου, διάστημα που ο Μουρατίδης θα δώσει οκτώ ματς με τα χρώματα του ανδρικού τμήματος στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής έχοντας ως στόχο φυσικά όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και με τις δύο ομάδες του.

Photo Credits: Fokida News