Ένας από τους καλύτερους “ψηλούς” των εθνικών κατηγοριών τα τελευταία χρόνια, ο Γιάννης Κουκουνιάς, πήρε την απόφαση να αγωνιστεί από τη νέα χρονιά με τα χρώματα του Χολαργού όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης (16/5).

Ο έμπειρος φόργουορντ αγωνιζόταν μέχρι στιγμής στις Εθνικές Κατηγορίες με τα χρώματα του ΑΟ Αιγάλεω, όταν και μέτρησε περισσότερους από 200 πόντους στον 2ο όμιλο της Β Εθνικής, και πλέον κατεβαίνει μια κατηγορία για χάρη του πρωταθλητή Α ΕΣΚΑ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Χολαργού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Γιάννη Κουκουνιά.

Η διάκριση στις Εθνικές κατηγορίες απαιτεί να έχεις στις τάξεις σου τους καλύτερους και ο Γιάννης αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την ενίσχυση της ρακέτας της ανδρικής μας ομάδας.

Ο 31χρονος power forward, με ύψος 2 μέτρα, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί, αλλά και πρωταγωνιστήσει στις εθνικές κατηγορίες. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στις ομάδες: Παναιτωλικός (Γ Εθνική), ΑΕΚ Άργους (Α2), Δόξα Λευκάδας (Α2), Ιωνικός Νίκαιας (Β), Αετός Αθηνών (Α2), Τρiτωνας (Α2, Β και Γ), Ίκαρος Καλλιθέας (Γ), Μίλωνας (Γ) και Αιγάλεω (Β).

Ο Γιάννης αποτελεί αθλητή με εξαιρετικό χαρακτήρα και είμαστε σίγουροι ότι θα “δέσει” με τους συμπαίκτες του αποτελώντας πρότυπο για τους νεαρότερους σε ηλικία αθλητές μας.

Γιάννη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Χολαργού!