Ο Κώστας Χουντής, προπονητής του Προμηθέα 2014, μίλησε στο Peloponnisos FM 104,1 για τη μεγάλη νίκη – παραμονή που πέτυχε η ομάδα του στην Κυπαρισσία κόντρα στον τοπικό Δίωνα τονίζοντας πως αυτή η επιτυχία του νεανικού συγκροτήματος της Πάτρας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. 

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε…:

Για τη φετινή σεζόν: «Η νίκη μας ήταν δίκαιη. Τα παιδιά έδειξαν απίστευτη ωριμότητα. Η εμπειρία της Γ΄ Εθνικής, σε συνδυασμό με το ταλέντο των παικτών μας και τη σκληρή δουλειά τους στις προπονήσεις, έφεραν στο τέλος την επιτυχία».

Για το διπλό στην Κυπαρισσία: «Είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Το πιστεύαμε εδώ και καιρό ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ότι δεν θα υποβιβαστούμε. Η παρουσία παιδιών που έχουν παίξει στην Ανδρική ομάδα του Προμηθέα, όπως οι Τανούλης και Λάγιος, μας έδωσαν σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Μείναμε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Είχαμε δουλέψει πάρα πολύ και το ψυχολογικό μέρος, καθώς ξέραμε ότι θα παίξουμε σε ένα κατάμεστο και φανατισμένο γήπεδο».

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Στις γενικές αρχές και τη φιλοσοφία της ομάδας δεν θα αλλάξει κάτι και τη νέα σεζόν. Είμαστε υποχρεωμένοι – και μας αρέσει κιόλας – να δουλεύουμε επάνω στο γενικό πλάνο του Οργανισμού. Πλέον, θα είμαστε όλοι ακόμη πιο έμπειροι στη Γ΄ Εθνική. Προσωπικά ανήκω στον Οργανισμό του Προμηθέα και ο Προμηθέας θα μου πει που θα με χρησιμοποιήσει του χρόνου. Είμαι στη διάθεση της ομάδας».

 

 

Πηγή: pelop.gr