Ως δανεικός από τον γειτονικό Παλλεσβιακού αναμένεται να περάσει την επόμενη σεζόν στον κόσμο του Νότου της Γ’ Εθνικής με τα χρώματα του Αιολικού ο Βασίλης Κομνηνός. Την ίδια στιγμή, μετά από μια σεζόν στους Ικάρους Γιαννιτσών στο Βορρά της τέταρτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, ο Πάρις Παουλεάνου θα συνεχίσει και αυτός στη Μυτιλήνη.

Έτσι, λίγες μόλις ώρες μετά τη σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Παναγιώτη Νικολακόπουλου, η νεοφώτιστη στις εθνικές κατηγορίες ομάδα της Μυτιλήνης ανακοίνωσε τη δεύτερη και την τρίτη, αντίστοιχα, σημερινή (12/8) της κίνηση με την επισφράγιση του δανεισμού του Κομνηνού αλλά και την μετακίνηση του Παουλεάνου.

 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Α.Ε.Π.Σ. Αιολικός παραμένοντας σταθερή στα πιστεύω της για την ανάπτυξη του Λεσβιακού Μπάσκετ εντάσσει στο roster της για τις εθνικές κατηγορίες ένα Λέσβιο παίχτη με την μορφή δανεισμού από την ομάδα του Παλλεσβιακού, την οποία και ευχαριστούμε δημοσιά για την καλή της πρόθεση να συμβεί όλο αυτό, τον Βασίλη Κομνηνό.

Έναν αθλητή ο οποίος με τις εμφανίσεις τους τόσα χρονιά στο πρωτάθλημα της Λέσβου αποδεικνύει με κάθε τρόπο ότι μπορεί και πρέπει να κάνει το βήμα παραπάνω.

Βασίλη, καλωσόρισες στον Αιολικό.

UNITED WE STAND, UNITED WE CAN».

 

«Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Α.Ε.Π.Σ. Αιολικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 25χρόνο guard Παουλεάνου Πάρι. Οι συνεχόμενες συμμετοχές του Πάρι στις εθνικές κατηγορίες αναμφίβολα προσθέτουν την ποιότητα που μας είναι αναγκαία στο φετινό μας ταξίδι.

WHO IS WHO:

  1. Ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης  (2 Πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης και πρώτη και τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα)
  2. 2015-2016 (Π.Σ. Ευκαρπίας)
  3. 2016-2017 (Α.Ο.Κ. Αιγινιακός)
  4. 2017-2018 (Ιωνικός Διαβατών)
  5. 2018-2019 (Α.Ο. Καλαμπάκας)
  6. 2019-2020 (Φ.Ο. Αριδαίας)
  7. 2020-2021 (Μαντουλίδης)
  8. 2021-2022 (Ίκαροι Γιαννιτών)

 

Πάρι καλωσόρισες στον Αιολικό, καλωσόρισες στην Μυτιλήνη.

UNITED WE  STAND, UNITED WE CAN».