Μετά το διαζύγιό του με τον Πιερικό Αρχέλαο, ο Τζώρτζης Τερζόπουλος δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον 21χρονο γκαρντ (1.91 μέτρα) να προβάρει τα χρώματα του μέχρι πρότινος αντιπάλου του στον 5ο όμιλο της Γ Εθνικής Αθλου Αλεξάνδρειας μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν!

Αξίζει να αναφερθεί δε το γεγονός πως ο νεαρός άσος, που αποτελεί το δεύτερο χειμερινό μεταγραφικό χτύπημα της νεοφώτιστης ομάδας μετά τον Θωμά Μέλλιο, μέτρησε 39 πόντους στο πρώτο μισό της χρονιάς στις Εθνικές Κατηγορίες.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ!!!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση από την ομάδα του Πιερικού Αρχελάου του guard Τζώρτζη Τερζόπουλου (1.93, 2001).

Ο αθλητής που χαρακτηρίζεται για το πλούσιο επιθετικό του ταλέντο προέρχεται από την ομάδα των Πανθήρων Κατερίνης με την οποία καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο δεινούς σκόρερ στο τοπικό πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια μεταπήδησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο στον Πιερικό Αρχέλαο με τον οποίο πραγματοποίησε ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις.

Ευχαριστούμε την διοίκηση του Πιερικού για τη συνεργασία της στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του νεαρού αθλητή και τον καλοσωριζουμε στην ομάδα μας ευχόμενοι να είναι υγιής και να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας!!