Σε μια αρκετά καινοτόμα επιλογή προχώρησε από το μεσημέρι της Κυριακής (14/8) ο Διαγόρας, ο οποίος έκανε γνωστή την τάση του για άμεσες αλλαγές εντός και εκτός γηπέδου του, στο Ιβανώφειο.

Μάλιστα, ένας από τους άμεσους στόχους της ομάδας από την Ρόδο, η οποία θα εμφανιστεί φέτος στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ Εθνικής σε περίπτωση που δεν προκύψει κάποια αποχώρηση από τη Β’, δεν είναι άλλος από την αύξηση της χωρητικότητας του σταδίου προκειμένου να δημιουργείται ακόμα πιο… καυτή ατμόσφαιρα από τους ντόπιους οπαδούς της.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης στο κλειστό μας γυμναστήριο, το οποίο θα παρουσιάσει μία νέα εικόνα σε όλα τα επίπεδα.

Εντός και εκτός γηπέδου, αποφασίστηκε να γίνει «λίφτινγκ» στο κλειστό γυμναστήριο του Διαγόρα, το οποίο θα περιλαμβάνει εργασίες περιμετρικά του γηπέδου, στις κερκίδες για την αύξηση της χωρητικότητας, στην «τέντα» και στον ηλεκτροφωτισμό.

Ο στόχος της ομάδας μας από την πρώτη στιγμή είναι η βελτίωση των συνθηκών για τους αθλητές και τις αθλήτριες μας. Η οργάνωση σε όλους τους τομείς, οι συνθήκες άθλησης σε ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον αποτελούν τον υπ’ αριθμό ένα στόχο του συλλόγου μας και για το λόγο αυτό είμαστε χαρούμενοι που σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο κλειστό μας γυμναστήριο».