Στην απόκτηση του Τάσου Πιλκούδη προχώρησε με κάθε επισημότητα το πρωί της Κυριακής (21/8) ο Διαγόρας, με την αρμάδα της Ρόδου να “κλείνει” εν όψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής έναν παίκτη με άκρως σταθερή παρουσία στις Εθνικές Κατηγορίες και δη την Α2 Ανδρών τα τελευταία χρόνια. 

Από το 2020, ο Πιλκούδης αγωνιζόταν στη Βέροια με τα χρώματα του τοπικού Φιλίππου, με τον οποίο και μέτρησε κατά την περσινή σεζόν 3 πόντους και 2 ριμπάουντ ανά βραδιά.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Τάσου Πιλκούδη.

Πρόκειται για 27χρονο σέντερ (γεννηθείς στις 11 Οκτωβρίου 1995), ο οποίος έχει ύψος 2.09 και τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε με τη φανέλα του Φιλίππου Βέροιας στο πρωτάθληματης Α2 Κατηγορίας.

Ο Τάσος Πιλκούδης ξεκίνησε να παίζει στον Ερμή Λαγκαδά, με τον οποίο έπαιξε στην Α2 Κατηγορία και τη Β’ Εθνική, ενώ πριν από τον Φίλιππο Βέροιας, αγωνίστηκε στην Α2 Κατηγορία με το Ανατόλια.

Ο Τάσος Πιλκούδης θα βρίσκεται στη Ρόδο την προσεχή εβδομάδα για να είναι «παρών» στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας μας.

 

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΠΙΛΚΟΥΔΗ

(2020-22): Φίλιππος Βέροιας (Α2 Κατηγορία)

(2019-20): Ανατόλια (Α2 Κατηγορία)(2013-19): Ερμής Λαγκαδά (Α2 Κατηγορία- Β’ Εθνική)

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τάσος Πιλκούδης:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που θα παίξω στον Διαγόρα.

Είναι η πρώτη φορά που θα έρθω στη Ρόδο και γνωρίζω ότι ο Διαγόρας είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία της Ελλάδας.

Μοναδικός μας στόχος είναι η άνοδος στη Β’ Εθνική και έρχομαι σε μία ομάδα, που έχει σοβαρή διοίκηση και έχει αποκτήσει καλούς αθλητές με εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες.

Απ’ την πλευρά μου θέλω νασυμβάλλω σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».