Οι Γιώργος Μαρουλλάκης και Κώστας Μητσού αναμένεται να είναι οι δύο αρχηγοί του Διαγόρα για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 στον κόσμο της Γ Εθνικής, όπως έγινε γνωστό δια στόματος ομάδας την Τετάρτη (7/9).

Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά σε υψηλούς ρυθμούς πριν τα πρώτα φιλικά δείγματα γραφής εν όψει της επίσημης έναρξης της λίγκας στις 9 Οκτωβρίου, με τον Αντώνη Χρύση, που δεν έχει φτάσει ακόμα στο νησί των ιπποτών, να είναι ο μοναδικός απών.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Γ .Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι αρχηγοί της ομάδας μας τη νέα αγωνιστική περίοδοστη Γ’ Εθνική θα είναι ο Γιώργος Μαρουλλάκης και ο Κώστας Μητσού.

Οι δύο Ροδίτες αθλητές θα είναι οι αρχηγοί του ανδρικού μας τμήματος, το οποίο συνεχίζει την προετοιμασία του υπό τις οδηγίες του Στάθη Βλαχοδήμου. Σε καθημερινή βάση οι προπονήσεις είναι δυνατές, με απώτερο σκοπό η ομάδα μας να είναι έτοιμη στις 10 Οκτωβρίου, όταν και θα φιλοξενήσει στο «Βενετόκλειο» την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου, στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού που είχε ο Σταύρος Παρδακάς (ελαφρύ διάστρεμμα) αποτελεί παρελθόν και ο έμπειρος παίκτης συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, όπως και ο νεαρός Γιώργος Σαλεμής, που εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Ρόδο. Μοναδικός απών είναι ο Αντώνης Χρύσης, που θα έρθει στη Ρόδο την επόμενη εβδομάδα”.