Με τον 22χρονο γκαρντ – φόργουορντ Δημήτρη Μαργέλη αναμένεται να ενισχυθεί μέχρι και το πέρας της φετινής αγωνιστικής σεζόν η Καλαμάτα ΣΚ -η οποία και ανακοίνωσε τον άλλοτε άσο των Ολυμπιακού, Ίκαρου Καλλιθέας και Μίλωνα μεταξύ άλλων και με τη βούλα το απόγευμα της Δευτέρας (2/1).

Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Μεσσηνίας αγωνίζεται φέτος στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής και έχει θέσει ως άμεσο στόχο της αφενός την επί ίσοις όροις διεκδίκηση της ανόδου στη Β Εθνική και αφετέρου την αποφυγή του υποβιβασμού σε περίπτωση που δεν καταφέρει να μπει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Δημήτρη Μαργέλη (θέσεις 2-3, 1.96, 2000). Ο Έλληνας «άσος», μέλος των νεότερων εθνικών ομάδων, αφού πέρασε από τα τμήματα υποδομής Ολυμπιακού, Δραπετσώνας, Ικάρου Καλλιθέας και Μίλωνα βρέθηκε εν συνεχεία στο Whitfield High School και το Simpson University, ενώ μετά τη θητεία του στον Οίακα Ναυπλίου, αγωνίστηκε και στο Hartwick College.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες, φορώντας τα μελανόλευκα!