Ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της πρόκλησης της Γ’ Εθνικής, με τους Καστοριανούς σήμερα να ανακοινώνουν την επιστροφή του νεαρού Χρήστου Σακαλίδη, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας (16 χρονών) του θα ενισχύσει το σύνολο του Τζιλίνη στις θέσεις των γκαρντ. Ο φέρελπις καλαθοσφαιριστής τα προηγούμενα χρόνια ήταν μέλος της έτερης ομάδας του νομού που αγωνίζεται στις Εθνικές Κατηγορίες, δηλαδή του ΑΣ Καστοριάς, αλλά πλέον επέστρεψε στον σύλλογο που ξεκίνησε το μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επιστροφή Σακαλίδη στον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας – Καστοριάς!
Ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Καστοριάς ανακοινώνει την επιστροφή του ταλαντούχου Χαρίτων-Χρήστου Σακαλίδη στις τάξεις του. Ο γεννηθείς το 2006 πλέιμεικερ ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Καστοριάς και στην συνέχεια «μετακόμισε» στον Α.Σ. Καστοριάς, όπου λόγω covid στις προηγούμενες σεζόν δεν αγωνίστηκε.
Πλέον, επιστρέφει εκεί που ξεκίνησε και εντάσσεται και αυτός στην οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας ενόψει της νέας σεζόν στην Γ’ Εθνική.
Ο ταλαντούχος πλέιμεικερ, ενόψει της νέας σεζόν δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα που ξεκίνησα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή Ζήση Τζιλίνη και πολύ σπουδαίους συμπαίκτες, Εύχομαι να έχουμε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».
Χαρίτων – Χρήστο, άπαντες στον σύλλογο σε καλωσορίζουμε στο «σπίτι» σου και ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και επίτευξη των στόχων.