Όπως έγινε γνωστό από την ίδια την ομάδα της Μεσσηνίας το μεσημέρι της Τετάρτης (31/8), η Καλαμάτα ’80 απέκτησε και πάλι μετά από μερικά χρόνια τον Δημήτρη Τσικούρη.

Ο έμπειρος guard-forward (35 ετών – 1.93 μέτρα), μετά από σειρά ετών παρουσίας στις τάξεις της γειτονικής Καλαμάτας BC, πήρε την απόφαση να γυρίσει και πάλι στις τάξεις των “Λύκων”, με τους οποίους είχε αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στον κόσμο της Γ Εθνικής, κατηγορία στην οποία και ανήλθαν φέτος έπειτα από την κατάληψη της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως η εν λόγω μεταγραφική κίνηση, που εκτοξεύει άμεσα και ριζικά το ταβάνι της ομάδας από τη Μεσσηνία στη νέα λίγκα της τέταρτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, είναι η 5η συνολικά κατά τη φετινή μεταγραφική περίοδο μετά την απόκτηση των Βασίλη Μπαλόπουλου, Άρη Σκοπέτου, Σταύρου Καρούτα και Παύλου Ιωσηφίδη.

Θυμίζουμε πως το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής αναμένεται να εκκινήσει με κάθε επισημότητα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.