Έπειτα από μια γεμάτη σεζόν στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής με τα χρώματα της ΕΑ Καλύμνου, με την οποία πρόλαβε να μετρήσει 42 πόντους φέτος, ο Κώστας Τσιπίδης έρχεται στην Αθήνα και την Αργυρούπολη δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο βάθος στην frontline του τοπικού Ερμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Νέα, πολύ σημαντική προσθήκη, ανακοίνωσε στο ρόστερ της ομάδας, ο Ερμής Αργυρούπολης, με την απόκτηση του forward/center Κώστα Τσιπίδη.

Ο Τσιπίδης, έχει ύψος 2.01, είναι 28 ετών, αριστερόχειρας και πάρα πολύ δυναμικός. Ξεκίνησε από την ΑΕ Καλλιθέας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΑΟΠ Φαλήρου, με τον οποίο ανέβηκε στη Γ’ Εθνική, αργότερα πήγε στον Ίκαρο Καλλιθέας (με τον οποίο κέρδισε μία ακόμη άνοδο στη Γ’ Εθνική) και τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε σταθερά στη Γ’ Εθνική με την Ελευθερία Μοσχάτου, τον Μανδραϊκό και πέρσι έπαιξε στην Κάλυμνο. Τέλος, έχει κληθεί να στελεχώσει τις μικρές εθνικές ομάδες.

Με τον Τσιπίδη, ο Ερμής σχηματίζει μία πολύ ισχυρή γραμμή ψηλών μαζί με τους Τσιώκο, Σάκοτα και Παξινό, που ανυπομονούμε να τους δούμε να αγωνίζονται μαζί.

Καλώς ήρθες στον Ερμή, Κώστα!