Με τη μπασκετική παρουσία της Βοιωτίας στον κόσμο των εθνικών κατηγοριών να μεγαλώνει όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα, ο Ερμής Σχηματαρίου συνεχάρη τον Κένταυρο Λιβαδειάς για την ιστορική του άνοδο στη Γ Εθνική της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου όντας εδώ και μερικές ώρες πρωταθλητής της Α ΕΣΚΑΣΕ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Ερμής Σχηματαρίου συγχαίρει τον ΑΣ Κένταυρος Λιβαδειάς για την άνοδό του στις Εθνικές Κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ. Ούσα μία εκ των ομάδων που εκπροσωπούν τη Βοιωτία στο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ, είναι πραγματικά χαρά μας να βλέπουμε κι άλλες ομάδες να πανηγυρίζουν σπουδαίες ανόδους και να προσθέτουν το δικό τους λιθαράκι στην ανάδειξη της “πορτοκαλί θεάς” στον νομό μας. Ολοένα και περισσότερο, η Βοιωτία μας εισέρχεται στον μπασκετικό χάρτη και είναι άξια θαυμασμού για όσα έχουν επιτευχθεί σε διάστημα λίγων χρόνων.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους έχουν συμβάλλει σε αυτή την άνοδο. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να πραγματοποιούνται τέτοιες επιτυχίες και πόσο απαραίτητη είναι η στήριξη των ανθρώπων που μπορούν να βρεθούν κοντά στην εκάστοτε ομάδα, αρκεί να το θέλουν. Μακάρι και εις ανώτερα, γιατί πραγματικά αυτός ο τόπος το αξίζει με το παραπάνω!