Σειρά από αλλαγές στο πρόγραμμα τόσο του επερχόμενου Σαββατοκύριακου (28-29/10) όσο και γενικότερα στις Εθνικές Κατηγορίες κοινοποίησε η ΕΟΚ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Σας ενημερώνουμε ότι:

*Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας,  ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας – ΑΟ Ελευθερία Μοσχάτου, για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, της 04/11/2023 αντί ώρας 13.00, θα διεξαχθεί στις 12.00, στο κλειστό γυμναστήριο Βούλας “Γ. Γεννηματάς”.

*Λόγω εργασιών ανακατασκευής του γηπέδου, οι εντός έδρας αγώνες του σωματείου ΑΣΑ Αναγέννηση για το Πρωτάθλημα της National League 1 (1ος Όμιλος) αντί του κλειστού γυμναστηρίου Αρκαλοχωρίου, θα διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού Ηρακλείου.

*Λόγω κωλύματος του γηπέδου, οι εντός έδρας αγώνες του σωματείου ΓΕ Αγίων Αναργύρων για το Πρωτάθλημα της National league 2 (3ος όμιλος) αντί ώρα 17.00, θα διεξάγονται ώρα 15.30 στο κλειστό γυμναστήριο Αγ. Αναργύρων, εκτός των τριών (3) τελευταίων αγωνιστικών του Πρωταθλήματος που κατά πάγια τακτική της ΕΟΚ τελούνται ίδια ημέρα και ίδια ώρα.

*Λόγω συμμετοχής των αθλητών του σωματείου ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης στο τουρνουά «Rising Stars» το οποίο τελείται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας – ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της National league 2 (5ος όμιλος) αντί της 29/10 και ώρας 17.00, ορίζεται να διεξαχθεί στις 01/11/23 και ώρα 19.30 στο κλειστό γυμναστήριο Διαβατών.