Με τον Νεκτάριο Καραγιαννίδη στο τιμόνι θα πορευθεί ο Εθνικός Λαγυνών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τον πολύπειρο κόουτς να συνεχίζει για έβδομη σερί σεζόν στον σύλλογο. Μάλιστα από τα 134 παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον συγκεκριμένο προπονητή στον πάγκο, έχει κερδίσει τα 111.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Εθνικός Λαγυνών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας του για έβδομη συνεχόμενη χρονιά με τον Coach Νεκτάριο Καραγιαννίδη. Ο Coach που είναι στο τιμόνι της Ανδρικής τα τελευταία έξι χρόνια. Έχει υπάρξει 3 φορές αήττητος πρωταθλητής από την Γ2 ΕΚΑΣΘ μέχρι την άνοδο στην Α ΕΚΑΣΘ και δευτεραθλητής πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΘ αλλά και στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ Εθνική που διεξήγαγε η ΕΟΚ στην Αθήνα. Ο Νεκτάριος Καραγιαννίδης μετράει συνολικά 6 αγωνιστικές σεζόν ( 2020-21 Διακοπή λόγω COVID-19), 4 ανόδους, 134 αγώνες, 111 Νίκες και 23 ήττες ως προπονητής στον πάγκο του Εθνικού Λαγυνών. Είναι μεγάλη μας χαρά που ανανεώνει και ως Υπεύθυνος Ακαδημιών. Του ευχόμαστε μια καλή σεζόν.
Ο Coach Νεκτάριος Καραγιαννίδης δήλωσε το εξής:
Είμαι πολύ χαρούμενος που πετύχαμε τον στόχο που θέσαμε με τον πρόεδρο κ. Καρασαββίδη πριν από έξι χρόνια, να ανεβάσουμε την ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες. Πλέον έχει γίνει πραγματικότητά. Μπορέσαμε από την τελευταία κατηγορία να ανεβάσουμε την ομάδα στην Γ’ Εθνική και τώρα έχουμε μπροστά μας μια νέα πρόκληση που πρέπει να ανταποκριθούμε. Ένα κομμάτι που είμαι πολύ ικανοποιημένος είναι η δημιουργία των ακαδημιών του Εθνικού που εδραιώνονται και ανεβαίνουν με τον καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Όσον αφορά την παρουσία μας στην Γ ‘Εθνική. Έχουμε στόχο την παραμονή μας και την εδραίωση στην κατηγορία, να κάνουμε ένα αξιόλογο ρόστερ και όλα τα άλλα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Καλή σεζόν να έχουμε.