Ο ΑΟ Αχαΐας η Γαλήνη, θα αγωνίζεται φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του προπονητή Κώστα Γιαννόπουλου συνεχίζει την προετοιμασία της προκειμένου να είναι έτοιμη για την επίσημη έναρξη της σεζόν.

Ύστερα από τον αγώνα εναντίον της ομάδας της Αχαγιάς ’82 από την οποία ηττήθηκε, η Γαλήνη θα δώσει τρία ακόμα φιλικά.

Το Σαββατο στις 10/09 θα αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα εκτός έδρας. Την Τετάρτη στις 14/09 έχει προγραμματιστεί το παιχνίδι με τον Αίολο Αγυιάς, που θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο της Παναγίας Αλεξιώτισσας και την Κυριακή στις 18/09 θα παίξει με την ΑΕ Γλαυκού- Εσπέρου ΑΟΠΑ, ξανά, στο κλειστό γήπεδο της Παναγίας Αλεξιώτισσας.

Στις 21/09, ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις της Γαλήνης για το Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών, κόντρα στον ΓΣ Κρόνο Αγ. Δημητρίου εντός έδρας.

Στις 9/10 έχει οριστεί ο πρώτος αγώνας της Γαλήνης για την Γ’ Εθνική, εναντίον του ΣΚ Καλαμάτας, εκτός έδρας, στην “ΤΕΝΤΑ”.

Η αχαϊκή ομάδα έχει αποκτήσει τους Γιώργο Καραγιάννη, Γιώργο Εφέπουλο, Σταύρο Κάλλη, Παναγιώτη Παπαβασιλόπουλο, Βαγγέλη Σπύρου, Γιάννη Παπαθανασόπουλο, Δημήτρη Κωστακόπουλο, Νίκο Κανελλάκη, Παναγιώτη Λαμπρόπουλο και Αποστόλη Βαργανελάκη.

Πηγή: pelop.gr