Ο ΓΑΣ Κομοτηνή δεν θα είναι πολύ διαφορετικός τη νέα χρονιά στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι “ακρίτες” ανακοίνωσαν σήμερα (13/9) την παραμονή οκτώ παικτών από το περσινό ρόστερ, δημιουργώντας ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο για το νέο πρωτάθλημα.

Οι οκτώ παίκτες είναι οι Γιώργος Κουτσοβασίλης, Καδίρ Χαλίλ, Αλέξανδρος Παπανδρεόπουλος, Βασίλης Καρκατσέλης, Αργύρης Ναλμπάντης, Ανδρέας Περρής, Γιώργος Κάφφκε και Χρήστος Ρίννης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Κουτσοβασίλη, εμπειρότερο παίκτη μας που αποτελεί για ακόμη μια σεζόν σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα και την πόλη μας!
Η εμπειρία του πολύτιμη καθώς έχει αδιάλειπτη παρουσία με την ομάδα μας στις εθνικές κατηγορίες εδώ και πολλά χρόνια!
Ευχόμαστε στον «παππού» Γιώργο καλή σεζόν, με υγεία!!
ΓΑΣ Κομοτηνή-Στοχεύουμε ψηλά!!!».
———————————————————————————————-
«Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με έναν ακόμα γηγενή παίκτη, τον Καδίρ Χαλίλ, ο οποίος θα αποτελέσει για ακόμα μια σεζόν τον στυλοβάτη της ρακέτας μας! Ο Καδίρ είναι ο αθλητής με τα περισσότερα χρόνια παρουσίας στην ομάδα και αποτελεί τον φυσικό ηγέτη της ομάδας μας!
Καδίρ, ο οργανισμός της ομάδας μας σου εύχεται καλή χρονιά με υγεία και πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις εντός του παρκέ!!».
———————————————————————————————-
«Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Αλέξανδρο Παπανδρεόπουλο. Το «πουλί» θα αποτελέσει για 4η συνεχόμενη σεζόν αθλητής της ομάδας μας, «κλείνοντας» τα αυτιά στις σειρήνες που τον καλούσαν σε άλλες πολιτείες. Καλή σεζόν Αλέξανδρε, με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».
———————————————————————————————-
«Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον γηγενή αθλητή μας Καρκατσέλη Βασίλη. Ο 22χρόνος αθλητής, μετά την περσινή άτυχη, λόγω τραυματισμού σεζόν, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του. Καλή δύναμη Βασίλη, καλή σεζόν, με υγεία πρώτα από όλα».
———————————————————————————————-
«Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με έναν ακόμα αθλητή από το περσινό ρόστερ, τον 20χρόνο Αργύρη Ναλμπάντη. Γέννημα θρέμμα και ο Αργύρης της ομάδας, μετά την περσινή «γεμάτη» σεζόν που είχε με την ομάδα μας, προσθέτει ποιότητα και δύναμη στα forward της ομάδας μας. Ευχόμαστε στον Αργύρη υγεία και πολλές επιτυχίες στην φετινή σεζόν».
———————————————————————————————-
«Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κομοτηναίο αθλητή Ανδρέα Περρή, για ακόμη έναν χρόνο. Η παραμονή του Ανδρέα στην ομάδα της πόλης μας, παρά τις πολυάριθμες προτάσεις που του έγιναν, ήταν κοινή επιθυμία τόσο του ίδιου του παίκτη, όσο και της ομάδας και του προπονητή μας. Ο 20χρονος παίκτης είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του για ακόμη μια σεζόν στην ομάδα μας. Ευχόμαστε στον Ανδρέα καλή σεζόν, υγεία και πολλές ποιοτικές εμφανίσεις στα παρκέ!!!».
———————————————————————————————-
«Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιώργο Κάφφκε. Ο 20χρόνος δυναμικός γκάρντ, ανανέωσε την συνεργασία του με συνοπτικές διαδικασίες. Ο οργανισμός του Γ.Α.Σ. Κομοτηνή εύχεται καλή σεζόν στον Γιώργο, με υγεία και πολλές επιτυχίες».
———————————————————————————————-
«Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Χρήστο Ρίννη. Ο 19χρόνος Power Forward που εντάχθηκε πέρσι στην ομάδα μας, δούλεψε πολύ σκληρά το καλοκαίρι και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα. Καλή σεζόν Χρήστο με υγεία και επιτυχίες πολλές.
ΓΑΣ Κομοτηνή-Στοχεύουμε ψηλά!!!».