Για έκτη σεζόν στη σειρά θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Αγίας Βαρβάρας ο Πελοπίδας Μπαλαμπουγιούκης, ο οποίος θα κάνει μαζί με την ομάδα της Καβάλας από φέτος το μεγάλο βήμα από τα τοπικά πρωταθλήματα στη Γ Εθνική.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Έκτη συνεχόμενη χρονιά  στο ρόστερ μας ο Πελοπίδας Μπαλαμπουγιούκης!!!

Ο «Πέλο» (2000, 1.80μ, PG) αποτελεί τον κορυφαίο σκόρερ της ομάδας μας την τελευταία πενταετία, με εκπληκτικά ποσοστά σε τρίποντα και ελεύθερες βολές. Διαθέτει μεγάλη διεισδυτική ικανότητα, αγωνιζόμενος στις θέσεις του Point Guard και Shooting Guard και είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της ομάδας μας αλλά και της κερκίδας. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Γαλαξία Αδένδρου όπου αγωνίστηκε σε παιδικό, εφηβικό και ανδρικό και στη συνέχεια μεταγράφηκε στην GBA. Τον Σεπτέμβριο του 2018 ήρθαν με τον δίδυμο αδελφό του Δημήτρη στην πόλη μας ως φοιτητές και από τότε αποτελεί τον επιθετικό μας ηγέτη, όντας πρώτος την τελευταία πενταετία σε πόντους, εύστοχα τρίποντα, εύστοχες βολές και συμμετοχές!!! Από την πρόκληση του πρωταθλήματος της National League 2 δεν θα μπορούσε να λείπει!!!

Πέλο καλή αγωνιστική χρονιά, καλή πρόοδο στις σπουδές σου και καλό υπόλοιπο στρατιωτικής θητείας.  Καλή αγωνιστική χρονιά και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας !!!