Ο Νίκος Γρηγοριάδης, ο μαέστρος της φετινής ξέφρενης πορείας του ΚΑΟΔ στον 6ο όμιλο της Γ Εθνικής όπου έφτασε μέχρι το τέλος του δρόμου στους Τελικούς με τον ΓΑΣ Κομοτηνή, όχι απλά θα παραμείνει κάτοικος Δράμας και για την επόμενη σεζόν στη Β Εθνική αλλά για την επερχόμενη πενταετία -ένα τρανό δείγμα γραφής του τρομερού οικογενειακού κλίματος που επικρατεί στο σύλλογο.

Ταυτόχρονα, στην ομάδα της Δράμας παραμένει και για του χρόνου και ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς Γρηγοριάδη, ο Vucasin Mandic, που έχει έντονο ρόλο και στις ακαδημίες του οργανισμού.

 

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις της ομάδας:

Ο Κ.Α.Ο.Δ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας μας Νίκο Γρηγοριάδη για τα επόμενα πέντε χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Β’Εθνική με μοναδικό στόχο την επιστροφή της ομάδας στις μεγάλες κατηγορίες.

 

Μια άκρως παραγωγική μέρα η σημερινή αφού ο Κ.Α.Ο.Δ. ανανέωσε την συνεργασία του με τον βοηθό προπονητή της ανδρικής μας ομάδας όπως και υπεύθυνο αναπτυξιακών τμημάτων Vucasin Mandic με στόχο την δημιουργία μιας καινοτόμου ακαδημίας που θα έχει ως σκοπό την ανάπτυξη των αθλητών και του δραμινου Μπάσκετ.