Πολύ άσχημα είναι εν τέλει τα νέα από το στρατόπεδο του ΓΣ Γαργαλιάνων σχετικά με τον τραυματισμό του Γιώργου Καραγιαννίδη στο πρόσφατο παιχνίδι της νεοφώτιστης ομάδας στις Εθνικές Κατηγορίες στην Πάτρα κόντρα στον τοπικό Προμηθέα 2014 για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Για την ακρίβεια, ο 24χρονος γκαρντ / φόργουορντ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο και βλάβη εν έξω μηριαίου κονδύλου όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και αναμένεται να χάσει το μεγαλύτερο, αν όχι ολόκληρη, μέρος της φετινής σεζόν στην τέταρτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Μέχρι και την εν λόγω αναμέτρηση με τον Προμηθέα 2014 στην αχαϊκή πρωτεύουσα, ο Καραγιαννίδης μετρούσε 11 πόντους κατά μέσο όρο στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο παίκτης της ομάδας μας Γιωργος Καραγιαννίδης, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Προμηθέα 2014 και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για την υπόλοιπη χρονιά.

Γιώργο, θα θέλαμε να ξέρεις ότι θα είμαστε δίπλα σου σε όλη αυτή την περιπέτεια με κάθε τροπο και πως σε περιμενουμε να γυρίσεις πιο δυνατός! !!