Στα Ιωάννινα θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά ο Δημήτρης Βάσης. Στο IBC συγκεκριμένα, καθώς ο 22χρονος γκαρντ (2000, 1.88) υπέγραψε στην ομάδα του Γιάννη Παπαδόπουλου και θα την ενισχύσει στο επόμενο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Βάσης έπαιζε την προηγούμενη χρονιά στην ΑΕ Δικαίου, στην πατρίδα του δηλαδή, την Κω. Στο IBC αποτελεί το 3ο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας των Ιωαννίνων μετά τους Σωτήρη Ζώτο και Φώτη Νταβουλτζόπουλο. Από την περσινή ομάδα έχει ανακοινωθεί μόνο η παραμονή του αρχηγού Γιώργου Ξιούρα.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του IBC σε συνέχεια δημιουργίας της ομάδας για την νέα αγωνιστική σεζόν με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει ότι μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στην ομάδα μας ο Κώος αθλητής Δημήτρης Βάσης.

Ο Δημήτρης είναι 22 χρονών έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται στην θέση 1 και 2, ξεκίνησε το μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του Ιπποκράτη Κω, στην συνέχεια μετακόμισε στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, έπειτα για τρία χρόνια αγωνίστηκε με την ομάδα μας και την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του ΑΕ Δικαίου Κω.

Δημήτρη καλώς ήρθες, σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!!!».