Έπειτα από μια μεγάλη σεζόν, την πρώτη της μετά από δύο δεκαετίες στις Εθνικές Κατηγορίες, στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής, εκεί όπου έφτασε μέχρι και τους Τελικούς πριν χάσει από την Πρωταθλήτρια Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου, η Ηλιούπολη κρατάει τρία ακόμα μέλη του φετινού της ρόστερ και για την επόμενη χρονιά στην τέταρτη τη τάξει Εθνική λίγκα.

Ο λόγος για τους Παναγιώτη Σγουμπόπουλο, Γιώργο Ευαγγέλου και Μάνο Παναγόπουλο που συνεχίζουν και του χρόνου στην ομάδα της πρωτεύουσας.

Την ίδια στιγμή, στην Ηλιούπολη θα αγωνίζονται του χρόνου τόσο ο Οδυσσέας Μουζουράκης όσο και ο Λάζαρος Ντόγκας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην πετυχημένη χρονιά είχε ο νεανικός κορμός της ομάδας που αποτελείται τόσο από παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες μας όσο και από παιδιά που τους δώθηκε η ευκαιρία να ενταχθούν στο σύλλογο και να εξελιχθούν μαζί μας.

Η διοίκηση του ΓΣ Ηλιούπολης στηρίζει τα νέα παιδιά και συνεχίζει να κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση και ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους παρακάτω αθλητές :

Μάνο Παναγόπουλο (1.97 – 22 ετών), Γιώργο Ευαγγέλου (1.95 – 21 ετών) και Παναγιώτη Σγουμπόπουλο (1.90 – 19 ετών).

Στο δυναμικό της αντρικής μας ομάδας έχουν ενταχθεί και δυο νέα παιδιά που το μέλλον τους ανήκει και ελπίζουμε να τους δούμε πρωταγωνιστές τα επόμενα χρόνια.

Ο Οδυσσέας Μουζουράκης (2.10 – 19 ετών) πέρσι αγωνιζόταν με το Κορωπί και η παρουσία του θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα μας κοντά στο καλάθι .

Ιδιαίτερη μνεία και αναφορά για τον έφηβο Λάζαρο Ντόγκα (1.87 – 16 ετών) που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου μας , θα είναι ενεργό μέλος της ομάδας και θα βρει τις ευκαιρίες του στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας μια καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία, ξεχωριστές στιγμές και επιτυχίες.

Ευχαριστούμε #antmichdesigns