Τις πρώτες της κινήσεις εν όψει της νέας χρονιάς στον κόσμο των εθνικών κατηγοριών και της Γ Εθνικής έκανε γνωστές η Ηλιούπολη, η οποία αφενός κράτησε τον αρχηγό της Σωκράτη Σπανό (160 πόντοι φέτος) και τον βοηθό προπονητή της Βασίλη Λιάκο και αφετέρου αποχαιρέτησε τον Δήμο Κουνούπη (53 πόντοι φέτος). 

 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδας:

H διοίκηση του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΓΣ Ηλιούπολης ύστερα από την επιτυχημένη χρονιά στη Γ εθνική, συνεχίζει με ένα σταθερό κορμό θέτοντας τις βάσεις για μια αντίστοιχη και αξιόλογη πορεία στο πιο δυσκολο πρωτάθλημα που ξεκινά τον Οκτώβριο, με όραμα ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η αρχή έγινε με τον αρχηγό της ομάδας Σωκράτη Σπανό, ο οποίος προέρχεται απο τις ακαδημίες του συλλόγου και αποτελεί πρότυπο για τα μικρά παιδιά με την μαχητικότητα και την εμπειρία του.

Ο αρχηγός έμεινε στην οικογένειά του και του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και ανεπανάληπτες στιγμές.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Dimos Kounoupis για την προσφορά του και την συνολική παρουσία του τη φετινή xρονια.

O μοναδικός χαρακτήρας του και το ήθος του ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την επόμενη χρονιά.

Καλή συνέχεια και καλή τύχη

 

Ο Βασίλης Λιάκος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από τη θέση του Β’ προπονητή και τη φετινή χρονιά.

Αν και ξεκίνησε μαζί μας στο δεύτερο γύρο, ο Βασίλης αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της ομάδας και η ενασχόληση του με τα αγωνιστικά τμήματα τόσα χρόνια, θα βοηθήσει την ομάδα στην πορεία της στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Βασίλη καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες