Στη Γ Εθνική με τον Θοδωρή Ασημακόπουλο θα πορεύεται στο εξής ο Ηλυσιακός, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον έμπειρο προπονητή θέλοντας μια αλλαγή στην άκρη του πάγκου του μετά και τον φετινό υποβιβασμό μέσω των Playouts από τον 1ο όμιλο της Β Εθνικής.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«10 λογος επιλογής κοουτς:

1) φθηνός : ΟΧΙ

2) διαπλεκόμενα:ΟΧΙ

3) εξυπηρέτηση : ΟΧΙ

4)γνώση: ΝΑΙ

5)έμπνευση:ΝΑΙ

6)πάθος:ΝΑΙ

7)πίστη στο όνειρο:ΝΑΙ

8)όραμα:ΝΑΙ

9)γνώση το που έρχεται:ΝΑΙ

10)ΗΛΥ ΝΑ ‘ΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!

Νέος προπονητής του Ηλυσιακού ο Θεόδωρος Ασημακόπουλος.

Ο Ηλυσιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θοδωρή Ασημακόπουλο ο οποίος θα κοούτσάρει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής 2023-24.

Ένας προπονητής εγνωσμενης αξίας. Ένας προπονητής για δύσκολες αποστολές με επιτυχημένα αποτελέσματα. Το καταλληλότερο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή.

Είναι πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα στο μπασκετ και κατέχει δίπλωμα Α κατηγορίας.Η φετινή χρονιά τον βρήκε στην Νίκη Αμαρουσίου όπου έκλεισε την χρόνια ως Head Coach όπου ανανέωσε την παρουσία της στην Γ εθνική ,ολοκληρώνοντας με επιτυχία την διαδικασία των play-outs.

Στην πορεία του ως προπονητής έχει δουλέψει πολλά χρόνια σε ακαδημίες (Πανελλήνιο,Καλαμάτα,Ερμής Πειραιά,Νίκη Αμαρουσίου,Εθνικό Πειραιως)

Την περιοδο 2018- 2020 ήταν βοηθός προπονητή στον Εθνικό Πειραιώς (Α2,Β εθνική).

Τον περασμένο Μάιο βρέθηκε με υποτροφία από τον ΣΕΠΚ 10 μέρες στην Ακαδημία της Zalgiris όπου παρακολούθησε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας τους.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!!

ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ (επ ικεφαλής επιτροπής μπάσκετ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ)»