Κατάμεστο, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να είναι το απόγευμα της Κυριακής (7/5) το κλειστό της Αγίας Παρασκευής για την αναμέτρηση της τοπικής ΚΑΠ με την Νήαρ Ήστ για την 3η και τελευταία αγωνιστική των Playoffs του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής, με τη γενική αρχή των πορτοκαλί να ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της το απόγευμα της Πέμπτης (5/5) σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων τόσο προς αυτό όσο και προς τους οπαδούς της ομάδας της Καισαριανής.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Εισιτήρια αγώνα playoff ΚΑΠ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ

Σχετικά με τα εισιτήρια τους αγώνα playoff ανόδου Γ’ Εθνικής ΚΑΠ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Κοντόπευκου την Κυριακή 07/05/2023 η διοίκηση της ΚΑΠ ανακοινώνει τα εξής:

1. Λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων εκδόθηκαν 300 εισιτήρια, όσα ακριβώς προβλέπει η άδεια λειτουργίας του γηπέδου.

 

2. Στην φιλοξενούμενη ομάδα της Νήαρ Ηστ θα παραχωρηθούν 60 εισιτήρια, δηλαδή το 20% των εκδοθέντων εισιτηρίων όπως ακριβώς προβλέπεται από την προκήρυξη του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Ανδρών.

 

3. Τα εναπομείναντα 240 εισιτήρια θα διατεθούν αποκλειστικά και κατά σειρά στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΠ, στα μέλη του συλλόγου, στα μέλη των ακαδημιών της ΚΑΠ και στους αθλητές του συλλόγου.

 

4. Καθώς η ζήτηση εισιτηρίων υπερβαίνει την διαθεσιμότητα την Κυριακή 07/05 ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΙΝ Η ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

 

5. Πρόσβαση στους χώρους του γηπέδου θα έχουν αυστηρά και μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου αγώνα ή διαρκείας.

 

Η Διοίκηση της ΚΑΠ