Με διπλό δελτίο θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν σε Γ Εθνική με τα χρώματα της ομάδας του, της ΚΑΠ, αλλά και σε Γ ΕΣΚΑ με εκείνα του ΑΣ Κτησιφώντα Παιανίας ο Φίλιππος Νικολακόπουλος, όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος της Αγίας Παρασκευής το απόγευμα της Δευτέρας (11/9).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

ΔΙΠΛΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ

Η διοίκηση της ΚΑΠ ανακοινώνει την έκδοση διπλού δελτίου, με τον ΑΣ Κτησιφώντα Παιανίας, για τον Φίλιππο Νικολακόπουλο (G, 1.87, 2005), ο οποίος την περίοδο 2023-2024 θα αγωνίζεται τόσο με την ανδρική μας ομάδα στην National League 2 και την NorthEast21 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Under 21, όσο και με την ανδρική ομάδα του ΑΣ Κτησιφώντα Παιανίας στη Γ΄ΕΣΚΑ Ανδρών.

Ο Φίλιππος είναι βασικό μέλος των αγωνιστικών τμημάτων των ακαδημιών μας και έχει συμβάλλει σημαντικά στις επιτυχίες του Εφηβικού και του Παιδικού που αγωνίστηκαν στην Α2 Κατηγορία ΕΣΚΑ, δείχνοντας το ταλέντο και την μπασκετική του εκπαίδευση.

Με την αξιοποίηση της δυνατότητας διπλού δελτίου και αγωνιζόμενος στην απαιτητική και σκληρή Γ’ ΕΣΚΑ θα αποκτήσει τις εμπειρίες που χρειάζονται ώστε να σύντομα να διεκδικήσει την θέση του στον κόσμο των εθνικών κατηγοριών.

Ευχαριστούμε τον ΑΣ Κτησιφώντα Παιανίας για την ευκαιρία που δίνει στον αθλητή μας και στη συμβολή στην περεταίρω αθλητική του ανάπτυξη.

Καλή επιτυχία Φίλιππε!