Έχοντας περάσει μια ζωή σχεδόν στον Μακεδονικό, με τον οποίο αγωνίστηκε τόσο στη Β όσο και στη Γ Εθνική, ο Γιάννης Κομμάτας βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του -με τον Άθλο Αλέξανδρειας να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την απόκτησή του το πρωί της Πέμπτης (11/8).

Ο ικανός “ψηλός” (23 ετών – 1.98 μέτρα) είναι έτοιμος λοιπόν για την πρώτη του χρονιά έπειτα από καιρό μακριά από την ομάδα του Μακεδονικού, κατά την οποία θέλει να ενισχύσει με τον δικό του τρόπο την προσπάθεια παραμονής των νεοφώτιστων στον κόσμο του Βορρά της τέταρτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΜΜΑΤΑΣ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Την προσπάθεια της ομάδας μας στην Γ’ Εθνική κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ενισχύσει με την παρουσία του ο Γιάννης Κομμάτας.

Ο Γιάννης που είναι 23 ετών με ύψος 1.98 αγωνίζεται στις θέσεις power forward και center.

Όλη του η μπασκετική του διαδρομή είναι συνυφασμένη με την ομάδα του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης στην οποία αγωνίστηκε από τα τμήματα υποδομής μέχρι τις εθνικές κατηγορίες ( Β’ και Γ’ Εθνική).

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην ομάδα του Άθλου και στην πόλη της Αλεξάνδρειας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας!!!”.