Αν και βρέθηκε στην ομάδα μόλις κατά τον δεύτερο γύρο της περσινής αγωνιστικής περιόδου, ο Σάββας Μανούσος πρόλαβε να ξεχωρίσει για την αγωνιστική του ποιότητα και να βοηθήσει την Κούπα Κιλκίς να ανέλθει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο επίπεδο των εθνικών κατηγοριών και της Γ’ Εθνικής.

Έτσι, όπως έγινε και επίσημα γνωστά από τα χείλη της γενικής αρχής του ποντιακού συλλόγου, ο έμπειρος σέντερ (2.08 μέτρα) αναμένεται να παραμείνει και τη νέα χρονιά στον οργανισμό και να ηγηθεί της frontline του για μια μεστή παρουσία στο Βορρά της τέταρτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής στο ρόστερ και της νέας σεζόν έχουν παραμείνει οι Λάμπρος και Σταύρος Τσιλιγκαρίδης, Γιάννης Πιπερτζής, Νεκτάριος Παπαδόπουλος, Θόδωρος Ποζίδης, Παναγιώτης Σιδηρόπουλος, Συμεών Παπαδόπουλος και Γιώργος Θεοδωράκος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πλαισίωσε τους υπόλοιπους κατα το δεύτερο γύρο του περσινού πρωταθλήματος και επισφράγισε με την πληθωρική του παρουσία την πολυπόθητη άνοδο.

Ο Σαββας Μανουσος θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά στο σύλλογο μας, προσφέροντας την ποιότητα και τη σιγουριά των 208 εκατοστών του».