Μπορεί η σεζόν να έχει φαινομενικά τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ο Μίλων προσπαθεί να ενισχύσει τη φουρνιά του εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, αποκτώντας τον έμπειρο τεχνικό Παναγιώτη Σαββάτη ως βοηθό του Νίκου Καραγιάννη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μίλωνα:

«Ο Παναγιώτης Σαββάτης αναλαμβάνει το ρόλο του βοηθού προπονητή δίπλα στον Νίκο Καραγιάννη. Ο κ. Σαββάτης έχοντας ήδη τον ρόλο του υπεύθυνου υποδομών και ακαδημιών, διαθέτει πλούσια εμπειρία στους πάγκους ομάδων εθνικών κατηγοριών με αρκετές επιτυχίες και σημαντικές μπασκετικές παραστάσεις.

Μέσα από το νέο ρόλο του αναμένεται να δοθεί μεγάλη έμφαση και στη σύνδεση υποδομών και ανδρικής ομάδας καθώς ο έμπειρος Coach συνεχίζει παράλληλα το έργο του στις υποδομές του συλλόγου. Έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στο Κουκάκι πριν από 25 χρόνια. Συνέχισε την προπονητική του καριέρα στα τμήματα υποδομής των Α.Σ. ΠΕΡΑ, ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, Γ.Σ. ΚΡΟΝΟ, ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π. Διετέλεσε πρώτος προπονητής στον Γ.Σ. ΚΡΟΝΟ (Β΄ και Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ), Α.Σ. ΠΕΡΑ (Α΄ ΕΣΚΑΝΑ ΑΝΔΡΩΝ), Α.Ο. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Α΄ ΕΣΚΑ) και Α.Ο. ΘΟΥΡΙΑ (Β΄ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ΑΝΔΡΩΝ). Ο Παναγιώτης Σαββατης ως βοηθός προπονητής έχει εργασθεί σε όλα τα επίπεδα: Α1 ΑΝΔΡΩΝ με ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ με Α.Ν.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑ, Α2 ΑΝΔΡΩΝ με ΜΙΛΩΝ, Β΄ και Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ με ΑΠΟΚ ΠΟΣΕΙΔΩΝ, Α΄ ΕΣΚΑΝΑ με ΑΣ ΠΕΡΑ και ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και σχεδόν όλες τις κατηγορίες της ΕΣΚΑ με το ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ. Επίσης, εργάστηκε για πολλά χρόνια ως υπεύθυνος υποδομών και ακαδημιών του Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΥ και του ΑΣ ΠΕΡΑ. Ως διακρίσεις έχει 1 Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών και 2η θέση Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ, 2 πρωταθλήματα Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ, 2 φορές 2ες πανελλήνιες θέσεις Εφήβων, 1 φορά 3η πανελλήνια θέση Παίδων και πολλές διακρίσεις στην ΕΣΚΑΝΑ και στην ΕΣΚΑ. Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών (ΣΕΠΚ) από το 1997. Έχει πτυχίο ΤΕΦΑΑ (1996), Μεταπτυχιακό Τίτλο σπουδών (Msc) με ειδίκευση στο μπάσκετ (2008) και εργάζεται ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής από το 2003.

Παναγιώτη καλή συνέχεια στο έργο σου».