Η Καλαμάτα είχε μία πολύ σταθερή πορεία στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, διότι τερμάτισε στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 10-8. Πλέον οι Μεσσήνιοι σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν που θα τους βρει στο ίδιο πρωτάθλημα, ενώ έχουν στόχο το κάτι παραπάνω. Η Καλαμάτα διατήρησε τον Παύλο Νώντα για πέμπτη διαδοχική σεζόν στον πάγκο της ομάδας, ενώ με την παραμονή του έμπειρου κόουτς γνωστοποιήθηκε και η ανανέωση της συνεργασίας με τον πολύπειρο Γιώργο Μπάκα, ο οποίος είναι αρχηγός του συλλόγου, την στιγμή που πριν λίγες μέρες αναδείχθηκε πρωταθλητής με την ελληνική αστυνομία στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ

Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Παύλο Νώντα. Ο Έλληνας τεχνικός θα συνεχίσει με την ομάδα μας για πέμπτη σερί σεζόν, συνεχίζοντας την υλοποίηση του πλάνου, που αναπτύσσει ο σύλλογός μας.
 
Η σημαία μένει στον ιστό της! Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό μας, Γιώργο Μπάκα (θέση 5, 1980, 2.00), που προ ημερών αναδείχθηκε πρωταθλητής με την ελληνική ομάδα της Αστυνομίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας ακούραστος.

Eυχόμαστε και στους δύο υγεία και πολλές επιτυχίες ακόμη με τα μελανόλευκα!