Μία ανανέωση και μία προσθήκη ανακοίνωσε η Μελίκη τις τελευταίες ώρες. Ο ΓΑΣ ανανέωσε αρχικά τον Βασίλη Εσερπόγλου και εν συνεχεία επισημοποίησε την απόκτηση του Φώτη Ντινάκη.

Ο Εσερπόγλου (2003, 1.94) έπαιξε σε 19 αγώνες την προηγούμενη χρονιά με τη Μελίκη στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής, σημειώνοντας συνολικά 24 πόντους. Ο Ντινάκης (1999, 1.83), από τη μεριά του, έπαιξε και αυτός στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2021-22 αλλά στον 4ο όμιλο με τον Πολύγυρο, έχοντας απολογισμό 72 πόντους σε 24 αγώνες.

Με αυτούς τους δύο ο Θανάσης Τοπούζης αριθμεί πλέον 11 παίκτες στο ρόστερ για την επόμενη χρονιά. Θυμίζουμε ότι έχουν παραμείνει από πέρυσι οι Γιώργος Στόιτσης, Θανάσης Ντόβας, Γιώργος Πεϊμανίδης, Δημήτρης Ιωάννου, Αυγουστίνος Κυριακού, Θωμάς Γατόπουλος, Θανάσης Ματρακάς, Κώστας Ντόβας και αποκτήθηκε ο Σπύρος Γιαντσιδιώτης.

Οι δύο ανακοινώσεις της Μελίκης:

«Η ομάδα μας, με πολλή χαρά, ανακοινώνει την απόκτηση του ύψους 1.83μ guard, Φώτιου Ντινάκη! Ο “Φάνης” είναι 22 ετών και την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Β’ Εθνική κατηγορία με τη φανέλα του Πολύγυρου. Του ευχόμαστε υγεία και επίτευξη στόχων, τόσο ομαδικών όσο και προσωπικών. Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας!».
——————————————————————————————————————————————–
«Η ομάδα μας έρχεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 19χρονο forward, Βασίλη Εσερπόγλου! Ο Βασίλης είναι ένας παίκτης από την ακαδημία μας με αρκετά ενεργό και μεγάλο ρόλο στο ανδρικό τμήμα εδώ και δύο χρόνια! Του ευχόμαστε υγεία και ελπίζουμε μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».