Πανέτοιμη για τη νέα της περιπέτεια στον κόσμο της Γ Εθνικής είναι η ομάδα των Μελισσίων, η οποία πριν από μερικές ώρες έκανε γνωστό με κάθε επισημότητα το ρόστερ της εν όψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου στην τέταρτη τη τάξει Εθνική Κατηγορία. 

Συγκεκριμένα, στην αρμάδα της πρωτεύουσας ήρθαν φέτος οι Σωτήρης Μαράντος από το Κορωπί, Νίκος Σιδερής από τον Εύνικο, Πέτρος Τριποδάκης από τον ΓΣ Κηφισιάς, Πέτρος Ανδρικόπουλος από τον Χολαργό, Κωνσταντίνος Κρανιάς από τον ΓΣ Πέρα, Άρης Βουδούρης από τον ΓΣ Κηφισιάς και Βασίλης Πανέρης.

Την ίδια στον οργανισμό παρέμειναν από το περσινό ρόστερ στη Β Εθνική οι Γιώργος Κοντός, Δημήτρης Στεργίου, Ιάσονας Κοντός, Χρήστος Στεργίου, Γιάννης Πελέκης, Βαγγέλης Πάτας και Γιάννης Nτζαμάρας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Πρώτο δεκαπενθήμερο προετοιμασίας συμπληρώνει η ανδρική ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων. Στο ανακαινισμένο και με καινούργιο παρκέ σπίτι του συλλόγου μας, το γκρούπ των αθλητών ξεκίνησε το ταξίδι για μια απαιτητική σεζόν υπό τις οδηγίες του Έκτορα Οικονομόπουλου και των συνεργατών του (Νίκου Γκίκα – assistant coach, Λάμπρου Καρρά – β΄ συνεργάτη, Έκτορα Κωνσταντινίδη – γ΄συνεργάτη και του γυμναστή της ομάδας Γιώργου Μιχαλόπουλου).

Να σημειωθεί πως όλες οι κινήσεις για τη συμπλήρωση του ρόστερ έχουν ήδη ολοκληρωθεί από τις αρχές Ιουλίου, οπότε και ένα σημαντικό μέρος της μεταβατικής έγινε με την παρουσία των αθλητών που θα ενισχύσουν την ομάδα στην προσπάθεια της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Διοίκηση και προπονητικό team, πιστοί στο μοντέλο λειτουργίας του ΚΑΟ Μελισσίων, κατάφεραν να ολοκληρώσουν ένα ρόστερ που θα είναι σίγουρα ένα από τα πιο νεανικά (αν όχι το πιο νεανικό) της κατηγορίας.

Για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια ήρθαν στα Μελίσσια οι έμπειροι Σωτήρης Μαράντος (Small Forward – 29 χρόνων, προηγούμενη ομάδα Κορωπί), Νίκος Σιδερής (Center – 26 χρόνων, προηγούμενη ομάδα ΓΑΣ Εύνικος), Πέτρος Τριποδάκης (Shooting Guard – 26 χρόνων, προηγούμενη ομάδα ΓΣ Κηφσιάς), Πέτρος Ανδρικόπουλος (Point Guard – 25 χρόνων, προηγούμενη ομάδα Χολαργός), ο παλιός μας γνώριμος Κωνσταντίνος Κρανιάς (Shooting Guard – 22 χρόνων, προηγούμενη ομάδα Πέρα) και βέβαια οι 20χρονοι Άρης Βουδούρης (Power Forward, που ήρθε από τον ΓΣ Κηφισιάς) και Βασίλης Πανέρης (Small Forward / Power Forward).

Τους παραπάνω θα πλαισιώσουν αθλητές που προέρχονται από τα σπλάχνα του ΚΑΟ Μελισσίων και έφτασαν με την αξία τους μέχρι την ανδρική ομάδα του συλλόγου. Μπροστάρης ο εικοσάχρονος (Center Forward) και αρχηγός της ομάδας μας Γιώργος Κοντός , οι 19χρονοι Δημήτρης Στεργίου (Point Guard) και Ιάσονας Κοντός (Small Forward), που από πέρυσι έλαβαν το βάπτισμα του πυρός στις εθνικές κατηγορίες, ο 18χρονος Χρήστος Στεργίου (Shooting Guard), αλλά και οι συνομήλικοί τους Γιάννης Πελέκης (Center Forward) και Βαγγέλης Πάτας (Power Forward – αποκτήθηκε από το ΓΣ Αμαρουσίου) και τέλος ο βενιαμίν της ομάδας μας Γιάννης Nτζαμάρας (μόλις 16 ετών – Point Guard).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του «δεσίματος» της ομάδας πριν από την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας, αθλητές, προπονητικό team και μέλη της διοίκησης βρέθηκαν για τρεις μέρες στην Ελαφόνησο, όπου και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους ενώ έγιναν και προπονήσεις φυσικής κατάστασης.

Από 23 Αυγούστου η ομάδα έχει επιστρέψει στα Μελίσσια, όπου εκτελείται και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ έχουν γίνει και δύο φιλικά προετοιμασίας με αντιπάλους τον ΓΣ Κηφισιάς και τον Τρίτωνα.

Η ευχή της διοίκησης του ΚΑΟ Μελισσίων είναι μια καλή, «γεμάτη» χρονιά με υγεία και καλεί τους φίλους της ομάδας να τη στηρίξουν στις φετινές τις υποχρεώσεις και στο πολύ δύσκολο αγώνα που θα δώσει για παραμονή στην κατηγορία.

 

Αλέξης Δεμερτζόγλου (Γενικός Αρχηγός):

“Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από όλους, προπονητές και αθλητές που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας και θα απαρτίσουν το ανδρικό τμήμα του συλλόγου μας κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Όλοι τους ανεξαιρέτως επιλέχθηκαν με γνώμονα το χαρακτήρα και το ήθος τους, τη δίψα τους για δουλειά, το νεαρό της ηλικίας τους και τη βαθειά μας πίστη ότι έχουν τις δυνατότητες και τις ικανότητες να ανταποκριθούν στις ανάγκες του συλλόγου και της κατηγορίας και παράλληλα να εξελιχθούν και να διακριθούν και οι ίδιοι μέσα από τη σκληρή και ομαδική δουλειά”.