Τη νέα Διοικούσα Επιτροπή με την οποία θα πορευθεί κατά τη φετινή σεζόν (2023-2024) σε όλα τα επίπεδα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (26/7) με κάθε επισημότητα ο ΑΓΣ Ιωαννίνων.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ως τμήμα μπάσκετ του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ιωαννίνων είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη νέα Διοικούσα Επιτροπή, η οποία θα διαμορφώσει αγωνιστικά αλλά και θα λειτουργήσει διοικητικά και οργανωτικά την ομάδα μας για το επόμενο διάστημα

Η διοικούσα επιτροπή αποτελείται από τους׃ Στέφανο Ζούμπα, Θεόδωρο Ιωαννίδη, Δημήτρη Κοντό, Γιάννη Τζιμογιάννη, Θανάση Σούλτη,Βαγγέλη Κάτσενο, Χρήστο Μπέγκα (υπεύθυνο αγωνιστικών τμημάτων), Νίκο Παπαδόπουλο (υπεύθυνο ακαδημιών) , Γιώργο Σιαμέτη (υπεύθυνο γυναικείου τμήματος) .

Δηλώνουμε ότι θα προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα καταστήσουν το τμήμα Μπάσκετ του Συλλόγου ανταγωνιστικό, θα ενεργούμε πάντα με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου και την πρόοδο των τμημάτων και των αθλητών του και ευελπιστούμε να φανούμε αντάξιοι της ευθύνης που αναλάβαμε.

Ενημερώνουμε ότι η σκληρή δουλειά έχει ήδη ξεκινήσει και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα ενημέρωση τόσο για αγωνιστικά θέματα, όσο και οργανωτικά εν όψει της νέας περιόδου.

Εκ της Δ.Ε