Έντονα παράπονα έχει από τη διαιτησία του ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής με τον Ίκαρο Καλλιθέας η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία με επίσημη ανακοίνωσή της λίγες ώρες μετά το πέρας του εν λόγω αγώνα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για όσα έλαβαν χώρα στο παρκέ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Νίκη Αμαρουσίου διαχρονικά δεν διαμαρτύρεται για διαιτητικές αποφάσεις, θεωρώντας ότι ακόμη και τα λάθη των διαιτητών είναι μέσα στο παιχνίδι. Επειδή όμως η σιωπή και η αξιοπρέπεια, προφανώς από κάποιους εκλαμβάνεται ως αδυναμία, το σωματείο μας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθεί εντόνως για τη διαιτησία των κ.κ. Πετράκη και Καραπαπά στον αγώνα της Κυριακής 5/3 με τον Ίκαρο Καλλιθέας, για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης αποφάσισαν να γίνουν πρωταγωνιστές, σφυρίζοντας εκτός λογικής, με δυο μέτρα και δυο σταθμά, πάντα εις βάρος της Νίκης Αμαρουσίου με αποκορύφωμα το τέταρτο δεκάλεπτο. Δεν είναι η μόνη φορά φέτος που η ομάδα μας ένιωσε την αδικία όμως αυτά που έγιναν στο κλειστό του Εσπέρου από τους «γκρι» ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο!

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει μπει στην τελική ευθεία και η Νίκη Αμαρουσίου ουδέποτε έχει προκαλέσει. Όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχει στις Εθνικές κατηγορίες, το σωματείο μας έχει φροντίσει να κρατάει χαμηλούς τόνους όμως σήμερα γίναμε μάρτυρες… περίεργων καταστάσεων και ενός σκηνικού που είχε ήδη αποφασιστεί πριν από το τζάμπολ. Η Νίκη δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα των αθλητών της που μοχθούν στο παρκέ και είναι ανεπίτρεπτο να τους στερούν το δικαίωμα να πάρουν αυτό που αξίζουν».