Η ΜΕΝΤ προχωράει ακάθεκτη τον μεταγραφικό σχεδιασμό της μετά την ανάληψη του πόστου του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, από τον παλαίμαχο διεθνή μπασκετμπολίστα, Γιάννη Γιαννούλη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρήκε ήδη τον άνθρωπο που θα οδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και έτσι ανακοίνωσε ότι νέος προπονητής του συλλόγου θα είναι ο πολύπειρος τεχνικός, Γιώργος Καραμουσαλίδης.

Ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Μπουλιώνης και ο Γιάννης Γιαννούλης, υποδέχτηκαν στην ΜΕΝΤ, τον Γιώργο Καραμουσαλίδη, ο οποίος πέρα από τα προπονητικά ηνία της αντρικής ομάδας θα είναι υπεύθυνος και για την ομάδα Κ20.

Ο Γιώργος Καραμουσαλίδης είναι μέλος Ε.Ε.Π. του Τ.ΕΦ.Α.Α. Θεσσαλονίκης με έντονη δραστηριότητα,  δεκάδες  διεθνείς και Ελληνικές δημοσιεύσεις, εκδόσεις βιβλίων, ενώ έχει διδάξει τα μυστικά της προπονητικής σε σεμινάρια και ημερίδες. Ως παίκτης αγωνίσθηκε στον Πανσερραϊκό. Εκεί ξεκίνησε  και την προπονητική του καριέρα. Εχει δουλέψει σε πολλά ομάδες  όπως οι, Ίκαροι Σερρών, Δόξα Ρετζικίου, ΠΚ Νεάπολης, Μακεδονικός ,Ήφαιστος, Θερμαϊκός Θέρμης, Μακεδονικός, Σητειακός , Siemens, ΓΣ Μακαμπή, ΜΕΝΤ, Άρης,  Κένταυρος Καλλικράτειας, Γαλάτιστα, Ιωνικός Διαβατών, Αργοναύτης και Γέφυρα.

Ο νέος προπονητής της ΜΕΝΤ μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του και τόνισε: «Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στα ηνία αυτού του ιστορικού συλλόγου και κατά δεύτερο λόγο είναι ευθύνη σημαντική για το χρονικό αυτό σημείο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κύριο Κώστα Μπουλιώνη, τον Τεχνικό Διευθυντή  Γιάννη Γιαννούλη και την Διοίκηση, για την τιμή που μου έκαναν να βρίσκομαι στη θέση του προπονητή. Θέλω να προχωρήσουμε με σεμνότητα, ταπεινότητα και εργατικότητα»!