Έντονες διαμαρτυρίες είχαν οι άνθρωποι του Γλαύκου Έσπερου μετά και το πέρας του τοπικού ντέρμπι της Πάτρας κόντρα στην Παναχαϊκή για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής, με τον Σπύρο Γκοργκολή, τον προπονητή των πρώτων που αποβλήθηκε στις απαρχές της 4ης περιόδου από την αναμέτρηση, να μιλάει στην Pelop σχετικά με τον παράγοντα «διαιτησία».

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην Pelop:

«Η πιο βασική αξία και αρχή που έχουμε στην ομάδα μας είναι ότι χάνουμε ή κερδίζουμε όλοι μαζί, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Για τον λόγο αυτό, είμαστε όλοι εξίσου σημαντικοί σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται με τους δικούς μας όρους. Σήμερα, δεν διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και το μυαλό μας καθαρό σε όλο το 40λεπτο, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που κατά την προσωπική μου άποψη διαθέτει το καλύτερο υλικό της κατηγορίας και που σήμερα χρησιμοποίησε όλα της τα όπλα για να επικρατήσει. Και πολύ καλά έκανε.

Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, το γήπεδο «έβραζε», δίνοντας στους νεαρούς αθλητές μας μια μικρή γεύση από την πεμπτουσία του αθλήματος. Νομίζω τα γεμάτα γήπεδα και οι υγιείς προσπάθειες αποτελούν το «δάσος» στο οποίο πρέπει να όλοι εστιάσουμε.

Τέλος, πρέπει να αναφέρω ότι δυστυχώς, δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων όλοι οι παράγοντες που επηρεάζουν ένα τόσο όμορφο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην Παναχαϊκή».